Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Hyundai Kona inruilvoordeel WK actie

Aanbiedingen Hyundai KONA

Scoor € 2.500 extra inruilvoordeel

Geen WK voor Nederland dit jaar? Wél bij Hyundai. Want wij hebben het Hyundai Inruil WK. 
Daar scoor je tot € 3.500 extra inruilvoordeel op je huidige auto! Ruil dus snel je Duitser, Fransman, Zweed, Japanner - of ander merk auto - in voor een nieuwe Hyundai en profiteer. Zo wordt het toch nog een hele mooie én voordelige zomer.

Nu € 2.500 extra inruilvoordeel op de Hyundai KONA
Op de rijk uitgeruste Hyundai KONA scoor je nu € 2.500 extra inruilvoordeel! Dat komt bovenop de inruilwaarde van je huidige auto. Heb je geen auto in te ruilen? Dan profiteer je van € 1.250 korting.
De Hyundai KONA is al leverbaar vanaf € 22.295.

Win je aankoopbedrag terug
Ben jij een echte voetbalkenner? Bereken je inruilwaarde, voorspel welk land het WK voetbal gaat winnen en maak kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen!  

Disclaimer
Het Hyundai Inruil WK bestaat uit extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde of een korting in het geval er geen auto wordt ingeruild. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-06-2018 tot en met 31-07-2018 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Op=op. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Uit alle taxaties waar een nieuwe Hyundai uit verkocht is en waarvan de WK winnaar juist voorspeld is zal een winnaar getrokken worden, deze ontvangt zijn toe te betalen bedrag retour. Bekijk hier de voorwaarden van deze winactie. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.