Speciale aanbieding: gratis dubbele bediening

Rijschoolhouders opgelet!

Bent u al overtuigd van Hyundai als lesauto? De unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking en scherpe actie van gratis dubbele bediening zal u aanspreken. 

Zuinigheid, veiligheid, comfort en garantie zijn doorslaggevende eigenschappen voor een lesauto en precies de punten waar veel Hyundai’s op scoren. Kortom, een compleet pakket dat Hyundai zeer geschikt maakt als lesauto. 

Met de Hyundai i20 gooit Hyundai zeer hoge ogen, zeker aangezien deze compacte middenklasser geleverd kan worden met een krachtige en zeer zuinige 3-cilinder turbomotor.  Dit model bevat veel extra’s, genoeg opbergmogelijkheden, rijdt soepel, trekt gemakkelijk op en biedt een hoop comfort. 

De Hyundai i30 voldoet aan alle eisen die de hedendaagse automobilist stelt aan design, kwaliteit, techniek, dynamisch weggedrag, veiligheid en gebruiksmogelijkheden en blinkt uit door zijn vele technische innovaties en veiligheidsvoorzieningen. 

De Hyundai IONIQ is een unieke auto die richting geeft aan een geheel nieuwe toekomst op het gebied van betaalbare (elektrische) mobiliteit. Bij de ontwikkeling van de Hyundai IONIQ is niet alleen het accent gelegd op zuinigheid en efficiëntie, maar is er ook veel aandacht besteed aan design. 
De Hyundai IONIQ Hybrid wordt standaard met automaat geleverd en heeft geavanceerde veiligheidssytemen. U rijdt in de Hyundai IONIQ Hybrid tot wel 1.300 kilometer op een volle tank.  
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai IONIQ Electric is voorzien van een 28 kWh lithium-ion-polymeerbatterij van een nieuwe generatie die lichter, sterker en compacter is. Met deze batterij heeft de Hyundai IONIQ Electric een actieradius van 280 kilometer.

En niet te vergeten de Hyundai Tucson is een topper als lesauto: indrukwekkend in comfort en bedieningsgemak en toonaangevend met rijdynamiek en veiligheid.


Services
De kwaliteit van Hyundai gaat verder dan alleen de lesauto. Bij een goed product horen ook perfecte service en onderhoud en daarom biedt Hyundai een heel breed dienstenpakket. Om dit te realiseren investeert Hyundai in opleiding van technisch personeel en beschikken Hyundai-dealers over de modernste diagnoseapparatuur.

Speciale aanbieding: gratis dubbele bediening
Bij aankoop of lease van een nieuwe Hyundai als lesauto krijgt u een nieuwe dubbele bediening inclusief montage van ons helemaal gratis. Deze wordt voor u gemonteerd door Peter Claassen Dubbele Bediening te Waalwijk.