ioniq hybrid hev gratis benzine
Offerte op maat

Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en ontvang gratis een offerte op maat.

Heeft u geen auto in te ruilen? Klik dan hier

Deze taxatie wordt mogelijk gemaakt door Hyundai Motor Netherlands b.v. en is geheel gratis. De door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U ontvangt per e-mail een offerte van uw Hyundai-dealer, waarbij voor de taxatie van uw huidige auto de Autotelex Koerslijst als richtlijn is genomen, is gekeken naar de actuele vraag en het aanbod op de regionale markt en waarbij de Hyundai-dealer aanneemt dat uw auto in goede staat verkeert. Zaken die daarnaast bij het bepalen van de offerte een grote rol spelen zijn o.a. leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie. Indien uw huidige auto niet in goede staat verkeert en/of de onderhoudshistorie en kilometerstand niet naar verwachting is, kan het inruilvoorstel door de Hyundai-dealer worden aangepast naar de werkelijke waarde van uw huidige auto. Met het accepteren van de voorwaarden geeft u aan dat u de voorwaarden begrijpt en aanvaart.

×

Rijd nu wel héél voordelig!

Hyundai IONIQ HEV met standaard automaat

De combinatie van de beste aerodynamica van zijn klasse en de nieuwste veiligheidstechnologieën maakt de Hyundai IONIQ Hybrid de juiste keuze. En nu nog mooier: bij aankoop van een Hyundai IONIQ Hybrid ontvang je nu tijdelijk een gratis brandstofpas, goed voor wel 10.000 kilometer aan benzine*. Bewust rijden begint hier.

De Hyundai IONIQ Hybrid rijdt soepel en efficiënt. Met oa. standaard automaat, volautomatische airconditioning, Smart Cruise Control en Radio DAB+. Je rijdt tot wel 1.300 kilometer op een volle tank. 

De slimste keuze is snel gemaakt.
Profiteer nu van deze actie. Eerst even testen? Kom dan snel naar de Hyundai-dealer voor een vrijblijvende proefrit. 
*Je ontvangt een travelcard t.w.v. €600 bij aanschaf van een Hyundai IONIQ Hybrid via een officiële Hyundai-dealer in de periode 5-6-2017 / 30-9-2017 met uiterlijke kentekenregistratiedatum op 31-10-2017. Het aantal te rijden kilometers is afhankelijk van rijstijl en benzineprijs per liter. De Travelcard heeft een beperkte geldigheidsduur welke op de pas staat vermeld. Bekijk hier de voorwaarden.