Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer

Nu met een pakketvoordeel van €708 én €1.000 voorraadkorting

Hyundai i20 Black Edition

Rijd jij graag comfortabel én wil je de looks bij je nieuwe auto? Dat kan met de Hyundai i20 Black Edition. Met zijn stoere 15-inch "dark metal" lichtmetalen-velgen, (optisch) zwarte stootlijsten en privacy glass valt deze Hyundai i20-uitvoering lekker op. En het mooie is: als je nu instapt heb je niet alleen een Hyundai i20 Black Edition met pakketvoordeel van €708 maar óók nog met voorraadkorting van €1.000. Je rijdt dit model dus al voor €17.595. 

Veel vermogen en toch zuinig
In de klasse van de compacte auto’s is de Hyundai i20 met de 1.0-liter driecilinder turbomotor de beste keuze. De acceleratie verloopt snel en de motor reageert alert op het gaspedaal. Heb jij ook zo'n zin om meteen weg te scheuren in de Hyundai i20 Black Edition?

Vraag offerte aan
Ben je al overtuigd? Bereken dan snel je inruilwaarde en profiteer van deze tijdelijke aanbieding. Je kan natuurlijk ook eerst een vrijblijvende proefrit aanvragen.
 

Actie geldig met datum koopovereenkomst van 26-02-2018 t/m 31-03-2018 met een uiterste kentekenregistratiedatum van 16-04-2018. Actie geldt zolang de voorraad strekt en alleen op geselecteerde modellen. Vraag de dealer naar de beschikbare kleuren. Vraag aan je dealer welke modellen in deze actie vallen. Op=op. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.