Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
Top
Hyundai ix20 inruilvoordeel

Aanbiedingen Hyundai ix20

Scoor € 2.000 extra inruilvoordeel

Laatste kans
Scoor alleen nog deze maand tot € 3.500 extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde! Ruil dus snel je huidige auto in voor een nieuwe Hyundai en profiteer. Zo wordt het toch nog een hele mooie én voordelige zomer.

Nu € 2.000 extra inruilvoordeel op de Hyundai ix20 
Op de rijk uitgeruste Hyundai ix20 scoor je nu € 2.000 extra inruilvoordeel! Dat komt bovenop de inruilwaarde van je huidige auto. Heb je geen auto in te ruilen? Dan profiteer je van € 1.000 korting.
De Hyundai ix20 is al leverbaar vanaf € 23.795.
Disclaimer
De Hyundai Inruilactie bestaat uit extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde of een korting in het geval er geen auto wordt ingeruild. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-06-2018 tot en met 31-07-2018 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Op=op. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.