Top

Over Hyundai Motor Netherlands

Hyundai Motor Netherlands b.v. (KvK nummer: 61506230), gevestigd in Sassenheim, is de Hyundai-importeur van Nederland. In 1978 debuteerde het automerk op de Nederlandse markt. Daarmee is Nederland een van de eerste exportlanden in de wereld.

De kwaliteit van Hyundai

Samen met de Nederlandse Hyundai-dealerorganisatie en de Erkend Reparateurs zorgt Hyundai Motor Netherlands voor de verkoop en service van Hyundai personenauto's en bedrijfsauto's. Om een hoog niveau te realiseren, gelden er strikte voorwaarden voor de landelijke Hyundai-organisatie. De prestaties van de dealers en Erkend Reparateurs worden voortdurend beoordeeld. Klanten krijgen regelmatig vragenlijsten toegestuurd om hun mening te geven. Met onder meer trainingen en automatisering wordt het serviceniveau verder ontwikkeld. De beste dealers worden jaarlijks bekroond.

Daarnaast overlegt Hyundai Motor Netherlands voortdurend met de fabrikant over de uitvoeringen van de modellen en over vernieuwingen in de toekomst. De medewerkers zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en bij het beoordelen van de resultaten.

Vragen aan Hyundai?

Het eerste aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen of klachten is de Hyundai-dealer. Klik hier om de dichtstbijzijnde dealer te vinden. Indien de Hyundai-dealer niet in staat is om uw vragen te beantwoorden kunt u zich wenden tot afdeling Customer Relations van Hyundai Motor Netherlands. Stuur uw brief dan aan:

Hyundai Motor Netherlands b.v.
T.a.v. Afdeling Customer Relations
Postbus 281
2170 AG SASSENHEIM