Hyundai
Abonnementen

Een nieuwe Hyundai hoeft u niet te kopen,
u kunt er ook een abonnement op nemen.
Er is keuze uit twee abonnementen.

Zorgeloos rijden met een Basis Abonnement (financiering) of Alles-in-1 Abonnement (Private Lease)

Alles-in-1 Abonnement
(Private Lease)

 • Vast bedrag per maand
 • De auto
 • Rente en afschrijving
 • All-risk verzekering
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Vervanging van de banden
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Brandstof
Selecteer Hyundai

Basis Abonnement
(financiering)

 • Vast bedrag per maand
 • De auto
 • Rente en afschrijving
 • All-risk verzekering
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Vervanging van de banden
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Brandstof
Selecteer Hyundai

Het Basis Abonnement (financiering) is een niet-doorlopend krediet en wordt u aangeboden door Hyundai Finance, een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Toetsing en registratie BKR. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De algemene voorwaarden Hyundai Finance van het Hyundai Basis Abonnement (financiering) zijn van toepassing op de genoemde informatie over het Hyundai Basis Abonnement (financiering) op deze website.

Alles-in-1 Abonnement

Hyundai Private Lease

Hyundai i10 Facelift
Hyundai i20 Coupé
Hyundai i20 5-deurs
Hyundai ix20

Het Alles-in-1 (Private Lease) Abonnement van Hyundai zorgt ervoor dat je altijd mobiel bent, zonder verrassingen! Compleet met onder meer: allriskverzekering. motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, banden en mobiliteitsgarantie. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.
Hoe werkt het?

Bereken maandbedrag

Bij een Alles-in-1 Abonnement zijn alle prijzen inclusief:

Wegenbelasting
Veel extra
opties
Allrisk-
verzekering
Internationale
pechhulp
Reparatie, onderhoud
en banden
Vervangend
vervoer na 72 uur

Basis Abonnement (financiering)

Financier uw nieuwe Hyundai met het Basis Abonnement (financiering)! Deze financiering is op basis van huurkoop. Kent een aantrekkelijke maandtermijn en wordt onder voorbehoud van acceptatie aangeboden.

Selecteer Hyundai

Beschikbare modellen:

Hyundai i10 Facelift
Hyundai i20 Coupé
Hyundai i20 5-deurs
Hyundai i30 5-deurs Nieuw
Hyundai I30 Wagon Nieuw
Hyundai i40 wagon
Hyundai ix20
Hyundai Tucson
Hyundai Santa Fe
Hyundai H300
Hyundai IONIQ Hybrid
Hyundai IONIQ Electric

Hoe werkt het?

Altijd mobiel zonder zorgen met een Alles-in-1 Abonnement voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand.
En uw nieuwe Hyundai met abonnement regelt u in slechts 6 stappen:

 • 1

  Kies uw Hyundai en uw abonnement Naar welk Hyundai-model gaat uw voorkeur?

 • 2

  Kies uw looptijd en kilometrage Hebt u gekozen voor een Alles-in-1 Abonnement, dan kunt u nu de looptijd van dit abonnement en het aantal verwachte kilometers per jaar aangeven.
  Per combinatie van looptijd en kilometrage verschijnen direct de abonnementskosten per maand in beeld. Vervolgens
  selecteert u de door u gewenste uitvoering van het Hyundai-model.

 • 3

  Kies uw lakkleur Kies een fraaie exterieurkleur voor uw Hyundai. Voor elk Hyundai-model is er keuze uit diverse lakkleuren, waaronder metallic en mica parelmoer kleuren. De eventuele meerprijs voor uw Alles-in-1 Abonnement verschijnt direct in beeld.

 • 4

  Kies uw accessoires Standaard zijn Hyundai-modellen al zeer rijk uitgerust. Uiteraard hebt u de mogelijkheid om extra accessoires aan uw Hyundai toe te voegen; onder meer voor exterieur, interieur, veiligheid en comfort. De eventuele meerprijs voor uw Alles-in-1 Abonnement verschijnt direct in beeld.

 • 5

  Kies uw afleverpakket Elke Hyundai wordt geleverd met het standaard afleverpakket, met onder meer een set semi-veloursmatten en een Hyundai 6-in-1 calamiteitenpakket. U kunt echter ook kiezen voor het luxe afleverpakket. Deze upgrade van het standaardpakket omvat onder meer een set veloursmatten en een set luxe kentekenplaten met ‘opgelegde letters’. De eventuele meerprijs voor uw Alles-in-1 Abonnement verschijnt direct in beeld.

 • 6 Uw Hyundai

  Dit wordt uw nieuwe Hyundai! Alle gegevens van het door u samengestelde Hyundai-model en de prijs per maand van het door u gekozen abonnement staan overzichtelijk onder elkaar vermeld. Stuur de gegevens direct door naar de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer en hij zal contact met u opnemen. Uw Hyundai wordt uiteindelijk afgeleverd door de Hyundai-dealer en hij is tevens uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en de diverse services van Hyundai.

Veelgestelde vragen

Wat houdt het Basis Abonnement (financiering) in?

Het Basis Abonnement (financiering) is een financiering op basis van huurkoop met of zonder slottermijn. U financiert uw auto en lost af maandelijks af. Hierbij kan rekening gehouden worden met een eventuele inruil of een slottermijn. Dit levert een aantrekkelijke maandtermijn op Aan het einde van de looptijd is het mogelijk dat u de slottermijn in één keer aflost of dat u dit bedrag herfinanciert. Ook kunt u een nieuwe Hyundai kopen en de restwaarde opnieuw gebruiken.

Wat zit er allemaal in het Alles-in-1 Abonnement?

Het Alles-in-1 Abonnement is een operational lease-vorm voor particuliere klanten. Bij het Alles-in-1 Abonnement zit alles, behalve de brandstofkosten, in één aantrekkelijk maandbedrag zonder verrassingen: afschrijving van de auto, allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting (tarieven 2016), reparatie, onderhoud, banden, mobiliteitsgarantie (incl. vervangend vervoer na 72 uur) en rente.

Kan ik mijn huidige auto nog gewoon inruilen?

Ja dat kan altijd. De inruilwaarde kunt u gebruiken bij de financiering van uw nieuwe auto, zodat u een aantrekkelijk lage maandtermijn betaalt.

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor het Alles-in-1 Abonnement is dit niet mogelijk. Voor het Basis Abonnement (financiering) is dit wel mogelijk, maar een aanbetaling vanaf € 0,- is hierbij ook mogelijk. Alle vermelde bedragen voor het Basis Abonnement (financiering) op deze site zijn gebaseerd op een aanbetaling of eventuele inruil.

Kan ik eerst een proefrit maken?

Bij de Hyundai-dealer kunt u uiteraard vooraf een proefrit maken. Stel online uw gewenste Hyundai en abonnement samen en kies daarna voor de optie 'Proefrit aanvragen'. De Hyundai-dealer weet dan direct om welke auto het gaat en neemt contact met u op voor het maken van een afspraak voor de proefrit.

Hoe zit het met de wegenbelasting als ik een Alles-in-1 Abonnement kies?

Sinds 1 januari 2015 moet er verplicht motorrijtuigenbelasting worden betaald. Deze zit standaard verwerkt in het maandbedrag van het Alles-in-1 Abonnement.

Wordt er bij de abonnementen een toetsing bij BKR in Tiel gedaan?

Ja. Er wordt zowel een BKR-check als een registratie gedaan.

Hoe zit het met de schadevrije jaren? Bouw ik die alsnog op?

Hier houden we zeker rekening mee. Om te bekijken wat dit voor u persoonlijk betekent, kunt u contact opnemen met uw Hyundai-dealer

Voorwaarden

Alles-in-1 Abonnement

Bij het Hyundai Alles-in-1 Abonnement zit alles, behalve de brandstofkosten, in één aantrekkelijk maandbedrag zonder verrassingen.


De volgende kosten zijn inbegrepen:
 • Reparatie, onderhoud en banden
 • WA verzekering en cascodekking met een maximale eigen bijdrage van €300 per niet verhaalbare schade
 • Mobiliteitsgarantie binnenland en Europa
 • Wegenbelasting
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
 • Persoonlijke online omgeving
 • Volle tank brandstof bij aflevering
 • Vervangend vervoer bij schade- en onderhoud na 72 uur
 • Aflevering door uw Hyundai dealer

Het Hyundai Alles-in-1 Abonnement is een operational lease-vorm voor particuliere klanten. De vermelde bedragen voor het Hyundai Alles-in-1 Abonnement zijn vanafprijzen. Ze zijn berekend op basis van een looptijd van 60 maanden (tevens looptijd van 24, 36 en 48 maanden mogelijk) en 10.000 km per jaar (tevens 15.000, 20.000 en 25.000 km mogelijk). De contractant dient minimaal 3 jaar in bezit te zijn van rijbewijs B.

Houdt u er rekening mee dat de maandelijkse termijnen gedurende de looptijd aangepast worden aan de op dat moment van toepassing zijnde motorrijtuigenbelasting. De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van acceptatie (toetsing en registratie BKR) en/of wijzigingen en zijn inclusief 21% BTW en volgens opgaaf Hyundai Alles-in-1, Postbus 3001, 1300 EB Almere. De algemene voorwaarden van Hyundai Alles-in-1 zijn van toepassing op de genoemde leasetarieven. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

De algemene voorwaarden private lease en aanvullende voorwaarden private lease van Hyundai Alles-in-1 zijn van toepassing op de genoemde leasetarieven op deze website. Bij jonge bestuurders en afwijkende schadehistorie kan een aangepast tarief van toepassing zijn. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.Private Lease keurmerk De algemene voorwaarden private lease en aanvullende voorwaarden private lease van hyundai-alles-in-1 zijn van toepassing op de genoemde leasetarieven op deze website. Bij jonge bestuurders en afwijkende schadehistorie kan een aangepast tarief van toepassing zijn. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Basis Abonnement (financiering)

Financier uw nieuwe Hyundai met het Basis Abonnement! Dit is een financiering op basis van huurkoop, eventueel met slottermijn. U financiert uw auto en lost af over het verschil tussen het aankoopbedrag en de verwachte toekomstige inruilprijs van de auto (slottermijn). Dit voordeel van financieren bij de Hyundai-dealer levert u een laag maandbedrag op. Aan het einde van de looptijd kunt u dit bedrag in één keer aflossen of herfinancieren. Ook kunt u een nieuwe Hyundai kopen en de restwaarde gebruiken. Dat is de flexibiliteit van het Basis Abonnement (financiering). Aan u de keus! Het Basis Abonnement (financiering) is een niet-doorlopend kredietaanbod waarbij u altijd eerder kunt aflossen, geheel boetevrij! Hieronder ziet u enkele rekenvoorbeelden. Vraag uw Hyundai-dealer naar meer informatie!

Basis Abonnement
(financiering)
Contante waarde Inruil & Aanbetaling Totale kredietbedrag Slottermijn Totale kredietbedrag Debet rentevoet op jaarbasis (vast) Termijnbedrag per maand Duur Krediet-overeenkomst in maanden Totale door de consument te betalen bedrag
Hyundai i10 Facelift€ 11.695,-€ 4.664,-€ 7.031,-€ 5.262,747,99%7,99%€ 89,-36€ 8.466,74
Hyundai i20 Coupé€ 14.895,-€ 6.079,50€ 8.815,50€ 6.702,747,99%7,99%€ 109,-36€ 10.626,74
Hyundai i20 5-deurs€ 15.395,-€ 6.400,70€ 8.994,30€ 6.927,747,99%7,99%€ 109,-36€ 10.851,74
Hyundai i30 5-deurs Nieuw€ 20.495,-€ 7.403,-€ 13.092,-€ 9.222,747,99%7,99%€ 180,-36€ 15.702,74
Hyundai I30 Wagon Nieuw€ 21.995,-€ 8.367,-€ 13.628,-€ 9.897,747,99%7,99%€ 180,-36€ 16.377,74
Hyundai i40 wagon€ 34.895,-€ 14.446,20€ 20.448,80€ 15.702,747,99%7,99%€ 249,-36€ 24.666,74
Hyundai ix20€ 20.795,-€ 8.589,37€ 12.205,63€ 9.357,747,99%7,99%€ 149,-36€ 14.721,74
Hyundai Tucson€ 27.995,-€ 11.614,29€ 16.380,71€ 12.597,747,99%7,99%€ 199,-36€ 19.761,74
Hyundai Santa Fe€ 56.195,-€ 18.520,97€ 37.674,03€ 25.287,747,99%7,99%€ 549,-36€ 45.051,74
Hyundai H300€ 35.659,09€ 11.489,36€ 24.169,73€ 16.046,587,99%7,99%€ 356,5936€ 28.883,82
Hyundai IONIQ Hybrid€ 24.450,-€ 9.656,40€ 14.793,60€ 11.002,497,99%7,99%€ 189,-36€ 17.806,49
Hyundai IONIQ Electric€ 32.450,-€ 12.234,-€ 20.216,-€ 14.602,497,99%7,99%€ 269,-36€ 24.286,49

Dit niet-doorlopend krediet wordt u aangeboden door Hyundai Finance, een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Toetsing en registratie BKR. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De algemene voorwaarden Hyundai Finance van het Hyundai Basis Abonnement (financiering) zijn van toepassing op de genoemde informatie over het Hyundai Basis Abonnement (financiering) op deze website.