Top

Reviews & Ratings Hyundai i10

Hyundai i10 9.1287
Hyundai i10

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Johan Gierlings09-06-2020
   (9.7)

   Fijne betrouwbare stadsauto met veel ruimte en luxe voor zijn klasse, had iets meer motorvermogen mogen hebben maar niet ten koste van zuinigheid/milieu, dode hoek rechts achter had beter gekund. De auto rijd prettig En geeft wmb het meeste waar voor zijn geld in vergelijking met andere merken. Service bij de garage is top!

  • Aalt Koopsen02-06-2020
   (8.9)

   Ik kocht deze auto bij Auto Palace Harderwijk. Ik werd door verkoper Johan ontzettend goed geholpen. We gingen zelfs naar Autopalace Zwolle om aldaar een proefrit te maken. Ik besloot over te gaan tot aankoop want Auto Palace bood mij tevens een mooie inruilprijs voor mijn vier jaar oude Seat Mii Sport Connect. De laatste was echt een heel fijne auto. Maar met de Hyundai i10 Comfort automaat ben ik er beslist nog verder op vooruit gegaan. Lekker rijden, een fijne automatische bak, fijne stoelen en geen lawaai. Ik heb echt het gevoel dat ik in een echte luxe auto rijd die ook nog van allerlei handige technische snufjes is voorzien. Tevens gaat de i10 zuinig om met brandstof. Tijdens de eerste 300 km een verbruik van 4.4 liter op 100 km, bijna 1 op 23 dus. Een aanrader!!

  • Patrick Bolink01-05-2020
   (7.4)

   Dit onze 2e Hyundai I10, het vorige model kochten wij ook nieuw en hebben we 8 jaar probleemloos gereden. Nu er net een nieuw model I10 is uitgekomen, hebben wij gekozen voor een nieuwe I10 van het ?oude? model met full options tegen een scherpe prijs. De I10 1.0 Comfort met extra?s als parkeersensoren, Apple CarPlay en navigatie. De nieuwe I10 rijdt een stuk ?volwassene? dan onze vorige I10. Die 8 jaar innovatie merk je goed. Vooral op de snelweg goed te merken dat er minder motorgeluid is. En een stabielere wegligging! Verder is het heerlijk om de cruisecontrol te gebruiken, comfort alom. Voor ons gevoel gaat het accelereren in de 3e versnelling, bijv de snelweg op, sneller, dat is prettig. Het verbruik ligt aanzienlijk lager dan onze vorige I10. De afwerking is van prima niveau. De stoelen zitten goed en achterin heeft een volwassen persoon voldoende ruimte. Kortom: een kleine auto met groot comfort! We hebben de auto gekocht bij H-point in Dordrecht, prima deal(er)!

  • H Woertman09-04-2020
   (9.1)

   L.S. Ik rij nu sinds ruim een half jaar in mijn I-10 en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn Hyundai, fijne auto met alles erop wat het autorijden prettig maakt,misschien niet zo sportief maar dat zoek ik ook niet in een auto,prijs/kwaliteit,veiligheid en comfort zijn voor mij belangrijker.