Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.282
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Frans 21-08-2020
   (9.4)

   geweldige auto. Heb m nu 1 dag. rijd fantastisch. soepel, stil. mooi met de Hed Up Display. Mooi groot info display. 10.4 inch

  • Ronald Aarns20-08-2020
   (8.6)

   Nette auto voor dat geld. Snel en een pittige motorblokje 3 cillinder. Mooi design. Weg ligging kon beter zwabbert over de weg boven de 80km. Bestuurdersstoel veel te laag wel 5 cm tegenover de bestuurstoel. Hier mag Hyundai best iets aan veranderen. Veel ruimte.

  • M Baljet18-08-2020
   (8.9)

   Een goed zittende auto, met vele extra's, helaas niet allemaal werkend. Zo worden de borden met snelheidsbeperking wel gelezen maar verdwijnen achter de Navigatieborden, en deze navigatie is vervolgens weer niet up to date met de updates van 12 maart van TomTom, toen de snelheid naar 100 ging. Ook kun je 1 van beide niet uitschakelen, want zo is het alleen maar irritant. Heel jammer als je voor de Premium versie betaalt en dan niet optimaal kunt gebruiken. Razendsnel een invoeg manoeuvre uitvoeren, is geen enkel probleem. Opladen is eenvoudig en hij maakt behoorlijk wat kilometers, zij het niet de geadverteerde 480. 420 is meer realistisch. De feature met het op de baan houden van de auto is soms gevaarlijker, hij stuurt je terug de weg op, terwijl jij juist uitwijkt voor een vrachtwagen die bestuurd wordt door iemand die zijn hoofd er niet bij heeft. Het vlak voor je naar jouw baan komen is ook vervelend als je op de cruisecontrol rijdt, want dan remt de auto flink af.

  • Ton Eppenhof02-08-2020
   (8.9)

   We hebben onze Kona nu drie weken. Hiervoor hadden we een I30 met 1600cc motor. Nu een 1.0 Turbo. De Kona is op de snelweg weer zuiniger dan de I30. De vering is wat stugger daardoor stuurt hij wel strakker. Tevens blijft de rijhoogte goed met meer gewicht in de koffer. Ook een hogere kogeldruk mogelijk op de trekhaak maar het trekgewicht is 1200kg. Geen andere achterveren nodig bij gebruik van de vouwwagen en dat is wel fijn. De bestuurdersstoel is goed verstelbaar maar de passagiersstoel weer minder. Android auto werkt goed dus je hebt geen navigatiesysteem nodig. De hogere zit vind ik wel een voordeel. Gelukkig heeft de dealer ook gezorgd voor een thuiskomer set omdat ook deze Hyundai standaard geen reservewiel heeft. Ik ben zeer blij met de Kona.

  • Fiona Woering - Stramigioli09-07-2020
   (9.1)

   De auto is geweldig, maar ik ben erg teleurgesteld in Hyundai client support die ik als erg slecht zou beschouwen:1) na 2 maanden nieuwe auto gekocht te hebben, de auto is helemaal dood gegaan en Hyundai was nit is staat om duidelijkheid te geven over waneer onderdelen zouden zijn en dus de auto weer beschikbaar zou worden 2) De Bluelink App werkt goed als een account heb en alles werkt, maar password terug te vinden en mensen toe te voeren als extra drivers is absoluut verschrikkelijk en geen goede hulp is op internet te vinden