Hyundai Verzekeringen

Op maat, voordelig
en compleet

Wanneer u de Hyundai Autoverzekering vergelijkt met uw huidige verzekeringspolis, zal de Hyundai Autoverzekering in veel gevallen als beste uit de bus komen. Hyundai biedt keuze uit verschillende verzekeringspakketten. U kiest dus de verzekering die past bij uw wensen.

Hyundai Autoverzekering

Hyundai Autoverzekering is een op maat gemaakte autoverzekering speciaal voor Hyundai-rijders, met uitstekende voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie. Als u onverhoopt te maken krijgt met een schade, dan zorgt uw eigen Hyundai Erkend Reparateur ervoor dat deze volgens de specificaties van Hyundai wordt hersteld, waarbij natuurlijk uitsluitend originele Hyundai-onderdelen worden gebruikt.

Natuurlijk wilt u weten wat een Hyundai Autoverzekering nu precies kost. Geen probleem. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer (024) 366 56 40. Ook via de site www.hyundai.nl kunt u eenvoudig uw premie berekenen en een polis afsluiten. Of vraag uw Hyundai Erkend Reparateur ernaar.

Hoeveel van deze voordelen biedt uw huidige autoverzekering? Hyundai Autoverzeke- ring Uw huidige autoverzeke- ring?
Zeer aantrekkelijke premie
De Hyundai Autoverzekering is niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, ook de premie is zeer aantrekkelijk. Als Hyundai-organisatie zijn wij immers in staat om schadereparaties via ons eigen Hyundai Erkend Reparateurs-netwerk snel en efficiënt uit te voeren zonder dat daar een derde partij aan te pas komt. Daarmee besparen we veel geld en die besparing komt rechtstreeks ten goede aan u, in een unieke combinatie van een uitgebreid pakket van zekerheden tegen een ongekend scherpe premie.
Tot vijf jaar nieuwwaardedekking bij een nieuwe Hyundai
Bij aanschaf van uw nieuwe Hyundai kunt u kiezen voor 5 jaar nieuwwaardedekking. Mocht uw nieuwe Hyundai gestolen worden of total loss raken, dan kunt u bij uw Hyundai Erkend Reparateur een nieuwe auto uitzoeken (bij volledig casco). De vergoeding is op basis van de dan geldende cataloguswaarde van uw Hyundai. Pas na 5 jaar zal er een afschrijvingsregeling worden toegepast. Een hele geruststelling.

Tot twee jaar aanschafwaardedekking bij een gebruikte Hyundai
Hebt u een gebruikte Hyundai aangeschaft en wordt deze gestolen of raakt de auto total loss, dan kunt u, afhankelijk van de gekozen dekking, tot 2 jaar na de aanschaf een andere gebruikte Hyundai bij uw Hyundai Erkend Reparateur uitzoeken (bij volledig casco). De Hyundai Autoverzekering vergoedt de oorspronkelijke aanschafwaarde van uw auto.
Twee jaar garantie op schadeherstel met behoud van de fabrieksgarantie
No-claimkorting die kan oplopen tot 85 %
Bij de Hyundai Autoverzekering bouwt u een no-claimkorting op die kan oplopen tot maar liefst 85 procent! Deze korting is bovendien ook nog eens van toepassing op uw tweede auto, uw motorfiets of de auto van uw partner indien deze ook bij de Hyundai Autoverzekering wordt ondergebracht. Zo profiteert u maximaal van de extra zekerheden en de lage premie.
Geen verlies no-claimkorting bij diefstal of poging tot diefstal (bij Beperkt of Volledig Casco)
Motorfietsverzekering: dezelfde no-claimkorting voor uw motor
Partnerkorting: overdracht opgebouwde no-claimkorting naar partner voor uw tweede auto
Gegarandeerde reparatie van uw auto met originele Hyundai-­onderdelen
Rechtstreekse verrekening van schadereparatienota’s met uw Hyundai Erkend Reparateur
Eigen Hyundai 24-uurs schadehelplijn
In geval van schade kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een beroep op ons doen. U hoeft ons alleen maar te bellen, en wij helpen u snel weer op weg. Of het nu gaat om het melden van schade, advies bij het invullen van de schadeformulieren of het regelen van vervangend vervoer. Alle schades worden bovendien snel en efficiënt door ons afgehandeld, zonder dat u daar verder omkijken naar heeft.
Extra accessoires zijn tot 10 % van de cataloguswaarde van de auto gratis meeverzekerd. Beeld-, geluid-, telecommunicatie- en navigatieapparatuur tot € 1.000,-
Alle accessoires aan uw Hyundai zijn standaard meeverzekerd tot 10 procent van de cataloguswaarde van uw auto. Uiteraard kunt u voor een hoger bedrag aan accessoires verzekeren. U betaalt dan alleen premie over het meerdere aan accessoires.
Onbeperkte accessoiredekking op door Hyundai af fabriek ­geïnstalleerde accessoires
Hebt u af-fabriek ingebouwde Hyundai-audio- en/of -navigatieapparatuur in uw auto? Dan hebt u de zekerheid van een ongelimiteerde verzekering. Daarnaast biedt de Hyundai Autoverzekering u dekking voor nieuwe audio- en navigatieapparatuur die bij aflevering door uw Hyundai Erkend Reparateur is ingebouwd.
Standaard vervangend vervoer in Nederland en het buitenland na ­ongeval of diefstal*
Bescherming van de no-claimkorting voor ervaren rijders
Gratis opzegservice van uw huidige autoverzekering
Optioneel aanvullende dekking
Schadeverzekering inzittenden € 45.000,- of € 115.000,- tot € 1.000.000,-
Deze verzekering biedt een belangrijke uitbreiding op uw dekking. Zo zijn alle spullen die door de inzittenden vervoerd worden verzekerd en biedt deze verzekering dekking voor materiële gevolgschade in geval van letsel. Daarnaast worden de kosten van geneeskundige behandeling vergoed. De verzekeringnemer en de inwonende gezinsleden zijn ook verzekerd wanneer zij zich in een andere auto bevinden.
Ongevallenverzekering inzittenden optie 1 € 5.000,- of € 25.000,-
Deze verzekering zorgt ervoor dat, als één van de inzittenden van uw auto overlijdt of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval, het gekozen verzekerde bedrag of een percentage daarvan wordt uitgekeerd.
Ongevallenverzekering inzittenden optie 2 € 10.000,- of € 50.000,-
Verhaalsrechtsbijstandsverzekering
De rechtsbijstandsverzekering verhaalt de schade aan de auto op de tegenpartij. Daarnaast krijgt u met deze dekking tevens juridische bijstand in strafzaken (bijvoorbeeld wanneer het rijbewijs wordt ingevorderd).

Altijd een dekking die bij u past
De Hyundai Autoverzekering biedt verschillende soorten dekkingen. Hierdoor kunt u uw Hyundai verzekeren op de manier waarop ú dat wenst.

Wettelijke Aansprakelijkheid
Elke automobilist is volgens de wet verplicht zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid (WA). De Hyundai Autoverzekering kent een prima WA-dekking. De schade toegebracht door of met de auto is voor materiële schade verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,- per schadegebeurtenis. Voor letselschade is het maximale verzekerde bedrag maar liefst € 5.600.000,- per schadegebeurtenis.

Uw WA-verzekering vult u aan met een beperkt casco-dekking of een volledig casco-dekking.

Beperkt casco
De beperkt casco-dekking is af te sluiten als aanvulling op de WA-dekking. Met een beperkt casco-dekking bent u verzekerd voor schade ontstaan als gevolg van onder meer (poging tot) diefstal, brand, storm en ruitbreuk. Hebt u een oudere occasion gekocht? Dan kunt u gebruikmaken van de gunstige 2 jaar occasionwaarderegeling.

Volledig casco
Wij adviseren u om uw nieuwe of jong gebruikte Hyundai altijd volledig casco te verzekeren. Met een volledig casco-dekking bent u namelijk optimaal verzekerd. Behalve alles waarvoor u bij een beperkt casco-dekking verzekerd bent, biedt een volledig cascoverzekering ook dekking voor onder meer schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme. En dat is zekerheid!

De Hyundai Autoverzekering biedt vier soorten volledig casco-dekkingen:
- Base
- Budget
- Premium
- Excellent

  Beperkt
casco
Volledig casco
Hyundai Autoverzekering Beperkt casco Hyundai Autoverzekering Base Hyundai Autoverzekering Budget Hyundai Autoverzekering Premium Hyundai Autoverzekering Excellent
Nieuwwaarde­-regeling n.v.t Dagwaarde 1 jaar 3 jaar 5 jaar
Occasionwaarde-regeling 2 jaar Dagwaarde 1 jaar 2 jaar n.v.t
Vervangend ­vervoer Maximaal 10 dagen Geen dekking Geen dekking Maximaal 10 dagen Maximaal 30 dagen
Accessoires standaard verzekerd tot 10% van de cataloguswaarde Ja Ja Ja Ja Ja
Onbeperkte dekking audio- en navigatiesystemen, alleen indien af-fabriek of door Hyundai Erkend Reparateur ingebouwd Ja Ja Ja Ja Ja
Eigen risico bij uw eigen Hyundai Erkend Reparateur Ruitreparatie € 0 Ruitvervanging € 0 Carrosse-rieschade € 0 Ruitreparatie € 0 Ruitvervanging € 175 Carrosse-rieschade € 350 Ruitreparatie € 0 Ruitvervanging € 175 Carrosse-rieschade € 350 Geen eigen risico Geen eigen risico

Ja, ik wil nu een Hyundai Autoverzekering afsluiten!
Bel (024) 366 56 40 en wij regelen de rest voor u. U kunt gebruikmaken van onze gratis opzegservice om uw huidige verzekeringspolis te beëindigen. Ook wanneer uw huidige autoverzekering een opzegtermijn kent, kunt u ons de vervaldatum vast doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat uw huidige autoverzekering op het juiste moment wordt stopgezet en de Hyundai Autoverzekering in werking treedt.

Tip: Wist u dat u indien u minimaal één jaar bij uw huidige verzekering een autoverzekering hebt lopen, u maandelijks kunt opzeggen? Dat kunnen wij voor u regelen.

U hebt bij elke afgesloten verzekering een bedenktijd van 14 dagen. Het risico van de Hyundai Autoverzekering is ondergebracht bij Bovemij Financiële Diensten B.V. als gevolmachtigde van N.V. Schadeverzekeringsmaatschappij Bovemij.

Verzekeringskaart

Dienstenwijzer Hyundai

Autoverzekering voorwaarden

Bedrijfswagenverzekering voorwaarden

Hyundai Erkend Schadeherstel

Hyundai's behoren tot de veiligste auto's ter wereld. Elke moderne Hyundai heeft een ijzersterke carrosseriestructuur. Bovendien is hij uitgerust met hulpsystemen die de kans op een ongeval verminderen en voorzieningen die de inzittenden en de omgeving beschermen.

Bij schade wilt u er graag van verzekerd zijn dat uw Hyundai na reparatie weer dezelfde veilige auto is als vóór de schade en weer voor de volle 100 procent voldoet aan de strenge veiligheidseisen die Hyundai hanteert. Uw Hyundai moet weer even betrouwbaar zijn als voorheen.

Hyundai Erkend Schadeherstel (HES) biedt u die zekerheid en zorgt ervoor dat uw Hyundai na reparatie weer als nieuw is.

Lees meer

Originele Onderdelen
Uiteraard maken we bij de reparatie gebruik van Hyundai Originele Onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit en passen perfect, waardoor uw Hyundai weer voor 100 procent voldoet aan de strenge fabrieksspecificaties en veiligheidseisen van Hyundai.

Garantiebewijs
Na schadeherstel ontvangt u een garantiebewijs. U bent er daarmee van verzekerd dat de schade aan uw auto uiterst vakkundig is verholpen.

Wij kunnen u garanderen dat uw auto net zo betrouwbaar en veilig is als vóór de schade. De auto verliest niet aan waarde en u behoudt bij Hyundai Erkend Schadeherstel gegarandeerd andere zekerheden, namelijk:

 • Behoud fabrieksgarantie
  De fabrieksgarantie die Hyundai verstrekt (in de regel 5 jaar onbeperkte kilometers) blijft ook van toepassing na schadeherstel via de HES-procedure.
 • Behoud verlengde garantie
  Behalve fabrieksgarantie biedt Hyundai ook een verlengde garantie (tot 7 jaar), deze garantie zal onverminderd van kracht zijn in geval van schadeherstel via HES.
 • Behoud carrosseriegarantie
  De carrosseriegarantie die Hyundai verstrekt blijft ook van toepassing na schadeherstel via de HES-procedure.
 • Behoud garantie op accupakket (EV/PHEV en hybride)
  Op het accupakket van de hybride, plug-in hybride en de vol elektrische voertuigen hanteert Hyundai een garantieperiode van 8 jaar, deze zal onverminderd van kracht blijven bij schadeherstel via HES.
 • Behoud mobiliteitsgarantie
  De afgegeven Europese pechservice (mobiliteitsservice) zal na schadeherstel via HES geheractiveerd worden. De looptijd blijft actief tot aan de eerstvolgende fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurt.
Wat te doen bij een aanrijding?
 • Breng eerst uzelf en andere betrokkenen in veiligheid en zorg voor gewonden. Bel indien nodig 112 voor ambulance of politie.
 • Vul het Europees Schadeformulier in. Dit kan ook digitaal.
 • Meld de schade bij uw verzekeraar.
 • Meld de schade bij uw Hyundai-dealer. Deze laat uw auto repareren bij de officiële Hyundai Erkend Schadehersteller.

Hyundai Doorlopende Reisverzekering

De Hyundai Doorlopende Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor Hyundai-rijders en sluit perfect aan op de Hyundai Mobiliteitsgarantie. Daardoor bent u nooit dubbel verzekerd en betaalt u nooit te veel. Profiteer nu van de vele voordelen van de Hyundai Doorlopende Reisverzekering!

Lees meer

Speciaal voor Hyundai-rijders: gratis autohulppakket!
Als Hyundai-rijder krijgt u bij het afsluiten van deze doorlopende reisverzekering gratis het pakket ‘S.O.S. Autohulp’. Hiermee heeft u in het buitenland naast de pech- en ongevalhulpverlening ook recht op een vervangende huurauto voor maximaal 30 dagen (in plaats van de gebruikelijke 5 dagen). Daarnaast biedt S.O.S. autohulp u ook gelijkwaardig vervangend vervoer. Wel zo handig als u met uw gezin in een volgepakte auto op vakantie bent.

Complete dekking

Met de Hyundai Doorlopende Reisverzekering bent u standaard verzekerd voor:

 • SOS hulpverlening (o.a. repatriëring, hulpverlening alarmcentrale)
 • Ongevallen
 • Bagagedekking (dekking tot max. € 3.500 p.p. per reis)
 • Medische kosten (kostende prijs)
 • S.O.S. Autohulp (gratis voor Hyundai-rijders!)

U kunt de dekking bovendien nog uitbreiden met bijvoorbeeld: werelddekking, wintersport en bijzondere sporten, gelddekking en uitbreiding naar 180 dagen.


Betrouwbare partner: Allianz Global Assistance
De Hyundai Doorlopende Reisverzekering is door Allianz Global Assistance in samenwerking met Hyundai speciaal samengesteld voor Hyundai-rijders.
Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening. Hyundai werkt al ruim 5 jaar naar alle tevredenheid samen met Allianz Global Assistance heeft de Hyundai Mobiliteitsgarantie ook bij Allianz Global Assistance ondergebracht.

Contact
Wilt u een Hyundai Doorlopende Reisverzekering afsluiten?
Bel (020) 561 87 11 of mail naar info@allianz-assistance.nl.
Hyundai geeft geen inhoudelijke adviezen of informatie over de verzekeringen van Allianz Global Assistance. Heeft u een vraag of wijziging? Neem dan altijd rechtstreeks contact op met Allianz Global Assistance. Vermeld daarbij duidelijk dat u belt over de Hyundai Doorlopende Reisverzekering.

e-brochure e-brochure
samenstellen
afspraak afspraak
maken